top of page

Raiders U17 seier, Senior tap.

Under er helgens serie oppsumering, hentet ifra http://amerikanskfotball.tnfj.com

  • Oslo Vikings vs. NTNUI Nidaros Domers: 35-13

  • Eidsvoll 1814s vs. Vålerenga Trolls: 21-6

  • Bergen Storm vs. Fredrikstad Kings: 60-0

  • Haugesund Hurricanes vs. Gjøvik Swans: 63-6

  • Tønsberg Raiders vs. Vålerenga Trolls 2: 14-40

  • Drammen Warriors vs. Olavs Menn: 15-12

  • U17 Oslo Vikings vs. Nidaros Domers: 18-21

  • U17 Vålerenga Trolls vs. BVH Gators: 48-0

  • U17 Tønsberg Raiders vs. Olavs Menn: 46-6

Vi kommer tilbake til disse resultatene i ‘Etter runden’ tirsdag kveld. Noen få ord skal vi allikevel ta med. I Eliteserien ble det forholdsvis jevnt, men allikevel trygt for de forventede seierherrene. Vi noterer oss at avstanden fra topp til bunn tilsynelatende minsker når vi rykker stadig nærmere sluttspillet.

I 2.divisjon ble d

et voldsomme resultater på Vestlandet, men de største overraskelsene kom på Østlandet. Nå var riktignok Trolls sitt 2.lag det eneste som vant mot forventet, men de gjorde det også til gangs. I Drammen ble det jevnere enn forventet, og klart færre scoringer. Det siste var den største overraskelsen!

På U17 stod Domers for en aldri så liten bombe, og seiler opp som en utfordrer som kan havne i NM-finale. Trolls tok en grei seier, og Raiders kom sterkt tilbake etter forrige rundes kraftige tap mot Nidaros. Vi gratulerer Olavs Menn med sin første U17-kamp noensinne, og første touchdown på det nivået noensinne! Fantastisk å ha et lag fra Østfold i nasjonalt seriespill på juniornivå igjen!