top of page

Seier til Raiders!


Seriestart 2015

Søndag 12/4 reiste Tønsberg Raiders seniorlag til Gjøvik for å spille årets første seriekamp. Motstanderne Gjøvik Swans var ubeseirede i sin gruppe under seriespillet i fjor, og avsluttet sesongen med en solid 2. plass i sluttspillet mot Åsane Seahawks.

Kampen ble spilt på Vind Idrettspark. Idrettsparken levde opp til navnet sitt med sterke vindkast som gjorde det utfordrende for begge lag.

I første quarter scoret Raiders og fikk en ledelse på 6 poeng, da ekstrapoengforsøket ikke lykkes. Ikke lenge etter scorer Swans og utligner til 6-6. Derfra gikk det Raiders sin vei, resultatet ble til slutt 48-6.

Både offence og defence viste solide takter i årets første kamp, og det er tydelig at høsten og vinterens rekruttering og vinterens fokusering på hard fysisk trening gir resultater. Neste kamp spilles 26/4 borte mot Kolbotn Hunters. Dette er et hardt fysisk lag, og resultatet her kan gi en pekepinn på hvordan sesongen blir for Raiders.