Kaare Mortensen AS er et entreprenørfirma med lang erfaring og dyktige fagarbeidere. Vi har kontorsted i Larvik, og regner Vestfold som vårt markedsområde.

Våre oppdragsgivere er offentlige byggherrer, bygg-entreprenører, profesjonelle eiendomsutviklere og privatpersoner.

Kontorlokaler, lager og verksted er lokalisert på Faret industriområdet rett sør for Nordbyen kjøpesenter.

Vår historie startet i 1990, og vi er nå i overkant av 30 ansatte. Firmaet har alltid lagt vekt på sterk faglig kompetanse og kunnskap, til beste for våre kunder. De fleste av våre ansatte har fagbrev. Våre rørleggere har ADK bevis.

Vi er opptatt av å ivareta helse, miljø og sikkerhet i alle ledd i vårt arbeid. Vi er derfor sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift.

For mere informasjon, klikk HER.

På slutten av 60-tallet gikk Hydroscand fra en spennende idé til oppstarten av en liten bedrift. Den lille bedriften har over noen tiår vokst og kan i dag bli sett i 19 land på verdensbasis.

Hydroscand er i dag over 1100 ansatte på mer enn 200 avdelinger og omsetter for mer enn 200 mill. Euro. Hydroscand er markedsleder i sin bransje i Europa. Vår grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er.

For mere informasjon, klikk HER.

Kjemiexpressen as tilbyr ulike tjenester og produkter innen kjemi, olje og smøreprodukter. Vi utfører og leverer alt du trenger til vask av bil, båt, fasade, anleggsmaskiner med mer. I tillegg leverer vi alt av IPC Foma Produkter, Tecno Vap, Valvoline, og Q8.

Ring 334 53394 idag så hjelper vi deg så godt vi kan!

For mere informasjon, klikk HER.

Sponsorer

  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

© 2015 Tønsberg Raiders.